Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDAJ - chata vo vyhľadávanej lokalite Rača, Bratislava

Ulica: Stupavská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na PREDAJ chatu so záhradou vo výbornej lokalite Rača - Bratislava. Chata sa nachádza priamo pod lesom, ale vedie k nej prístupová cesta a parkovať sa dá priamo pri nej. 

Chata má 2 podlažia. Zastavaná plocha 43m2 užitková cca 80m2.  Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené elektrickým kotlom. Takisto sa v nej nachádza murovaná pec na prízemí a na poschodí kachle na tuhé palivo. Priamo pod chatou je vykopaná 16m hlboká studňa, z ktorej sa môže čepať voda, taktiež sa na záhrade sa nachádzaju zakopané 7m3 zásobníky na zber dažďovej vody a cez ponorné čerpadlo sa odvádza do domu a tiež sa ňou polieva záhrada.

Dispozícia: vstupná chodbička za ktorou je technická miestnosť s kotlom a zásobníkom vody. Ďalej je spoločenská miestnosť spojená s kuchyňou za ktorou je praktická komora. V kuchyni je murovaná pec, sporák napojený na plynovú bombu umiestnenú v komore.  Na podlahe je vstup ku studni. Na poschodí nájdete dve spálne. Z väčšej je výstup na balkón s nádherným výhľadom na Bratislavu a nachádza sa v nej veľká posteľ a kachle na tuhé palivo. V menšej spálni je posteľ. Nachádza sa tu tiež kúpeľňa so sprchovým kútom. Chata má všetky potrebné revízie. Predáva sa so zariadením podľa dohody.

Pozemok: rozloha 435 m2 celkový pozemok - z toho 43 m2 pod chatou a chata je vo vlastníctve majiteľa - 392 m2 sa prenajíma od Slovenského pozemkového fondu. Nový majiteľ bude pokračovať v prenájme. Pozemok je terasovitý a optický  predelený na 3 časti. Na najvyššej je altánok s murovanou pecou a sedením a pod ním sú zásobníky na dažďovú vodu. Nižšia časť slúži ako záhrada, kde je splachovacia vonkajšia toaleta, miestnosť na náradie. Spodná časť slúži ako oddychová časť.

Na pozemku je elektrina.

Chata je umiestnená rovno pod lesom s nádherný výhľadom z kopca. Parkovanie je možne priamo pri nej. Príjazdová cesta je s prvej časti asfaltová posledných cca 200 m vedie neupravenou vozovkou.

Ak Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás.

Chata je osadená v krásnom prostredí Rače s úžasným výhľadom v tichu v lese. 

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Dreamhomes

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
80 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Plocha pozemku:
435 m2
Zastavaná plocha:
43 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
6 m2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
nie
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Internet:
nie
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea  Skubáková

Andrea Skubáková

realitný maklér senior

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti